logo

DNA analyse

arrowGa terug
Wat houdt het in?

Het DNA van een mens is een genetische code die zich bevindt in de kern van elke cel in het lichaam.  Wij hebben - voorlopig - nog niet de luxe om het DNA te herschrijven. Betekent dit dat we moeten aanvaarden wat er ‘gebetonneerd’ staat in onze code … of toch niet echt?

Ons lichaam is onderhevig aan invloeden van buitenaf zoals voeding, roken, zon en chemische producten. Deze stoffen komen ons lichaam binnen via onder andere ons spijsverteringskanaal of zelfs onze huid. Op deze manier komen ze in onze cellen terecht.

In elke cel van ons lichaam bevindt ons volledig DNA zich in de celkern. De DNAcode staat neergeschreven op langwerpige structuren die we chromosomen noemen.

Hoe mooi zou het zijn dat wij het heft toch in eigen handen kunnen nemen en daar waar we kunnen ons DNA positief beïnvloeden? Aan de hand van een betere en gezondere levensstijl kunnen we zo samen op weg naar ‘de -nog- betere versie van jezelf’.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Stap 1: Home Testkit

Na bestelling ontvang je thuis het emma.health starterspakket. Op basis van een eenvoudige speekselafname bepaalt het geaccrediteerde emma.health labo je DNA en vertaalt emma.health dit in functie van jouw levensstijl.

Stap 2: Online intake

Na het downloaden van de app beantwoord je een aantal eenvoudige vragen die bijkomende informatie geven over je huidige leefpatroon.

Stap 3: Resultaten

Een gespecialiseerd arts controleert en valideert jouw resultaten. Tijdens een online consult krijg je informatie over je DNA en wat dit precies betekent.

Na het gesprek kun je alle informatie nalezen in de app en via gepersonaliseerde rapporten.

 
Een afspraak maken

We vragen om je afspraak steeds telefonisch te maken op het nummer:
+32 3 325 07 05

WAT LEER JE?

Voeding:

Bvb: Hoe reageer jij op voeding?  Welke voeding zou je beter vermijden en welke heb net meer van nodig?

 

Beweging:

Bvb: Wat voor soort sporter ben jij?  Hoe ontstekingsgevoelig ben je en hoe reageer je op voeding als je sport.

 

Mentaal Vermogen:

Hoe ga je om met stress?  Wat is je ideale slaappatroon?  Hoe verslavingsgevoelig ben je?  Ben je een warrier of een worrier?

           

Medicatie Toleranties:

Bvb: Hoe reageert je lichaam op bepaalde medicijnen?  Welke medicijnen zou je beter vermijden?  Dit rapport kan je zeker delen met je huisarts!

          

Levensstijl:

Welke invloed heeft jouw levensstijl op langdurige (welvaarts)ziekten?  Hoe zit het met jouw eet- en beweegpatroon tov je leeftijdgenoten?